Despre Insemnarile mele

Istoria mea

Marea carte a cerului are la baza...

… un Cap Compas!

Am vrut sa fac liceul militar si sa ajung la aviatie. Nu mi-a placut militaria, faptul ca am ales calea aceasta a fost decizia cladita pe fundatia visului meu inca din copilarie. Sa ajung sa zbor.

Mi-am dorit sa ajung la mansa pasarilor de metal, sa simt acea contopire a sufletului meu cu corpul aeronavei, sa simt cum fiecare manevra a mea creeaza un carusel de culori in looping-uri, tonouri, ranversari, viraje stranse.

Sunt fericit ca m-am nascut cu dorinta aceasta pentru ca mi-a cladit viata si cu bune si cu rele. La Clinceni am invatat primul meu zbor cu planorul, ulterior cu Zlinul 426 . Punctul care a marcat perioada liceului militar Dimitrie Cantemir de la Breaza a fost vacanta de vara. Atunci plecam pe aerodrom sa ma dezlantui in zbor. Acolo m-am indragostit de Rela.

In vara lui 1984 pe aerodromul Clinceni. O poveste de-o viata. Azi imi traiesc iubirea alaturi de Rela. Dar cartea mea profesionala si personala a fost presarata cu multe cotituri, experiente mai bune si mai putin bune.

In atelierul meu de consultanta dar si in Insemnari-Atelierul lui Mugurel, o sa dezvolt experiente bune si mai putin bune atat din mediul meu personal cat si din evolutia profesionala. Am invatat si continui sa invat, am primit mentoring si continui sa ofer invatatura mea mai departe. Din experientele profesionale neplacute pot sa-ti ofer sfaturi despre cum sa nu faci. Si asa mai departe, fiecare noua bucata de istoria mea o sa o gasesti in titluri episodice aici…

Cateva fapte reale

O scala a valorii

0
Angajatorii mei
0 +
Ani de experienta
0 +
Expertiza

Am acceptat provocarea sa deschid o casa de comenzi online in baza unui proiect de afaceri cu buget aprobat pentru finantare.

Proiectul Casa de Comenzi online, Direct Home Delivery a fost o experienta cu bune si cu mai putin bune.

A meritat incercarea, chiar daca nu si-a atins ROI!