Un viraj larg pe dreapta, continuat cu unul pe stanga. Repet miscarea in semn de salut dupa care imping de mansa, brusc. Acul vitezometrului sare, iar inaltimea scade vertiginos.

Pe la 400 m trag de mansa. Ma simt strivit in scaun de suprasarcina. Cand avionul ajunge la orizontala il inclin pe stanga si execut un viraj de lupta. Il scot pe la 600 m. Astept sa creasca viteza si trag de mansa. Pamantul ia locul cerului, si din nou, cerul si soarele, pamant. Doua looping-uri…

Marea carte a cerului foiletonata de degetele fine ale elicei

Pe-o figura lunguiata,

Chiar considerabila,

Doi ochi mari ca o prefata

Incomensurabila,

Te privesc cu Interes

Si curiozitate,

Si nicicand ei n-au cules,

Pic de rautate.

Frumusetea unei Insemnari este un cadou minunat

Plaseaza-te profesional cu link unic de portofoliu pentru un bun management al reputatiei profesionale si utilizeaza retelele doar ca instrumente intermediare pentru a te promova personalizat. Asa cum, de exemplu Reinigung by Idem-Lux a inceput sa-si prezinte serviciile #LUP.

Pentru ca, un management al reputatie nu iti este dat de cantitatea de clienti ci de cum esti primit in randul profesionistilor cu reputatie.

Un #LUP este echivalentul unui management al reputatiei!

”The best surprise is no surprise”

“Viziunea clara, strategia competitiva si mai ales executia ireprosabilă a acesteia, conduc la performanta unei companii”.

Aceasta realitate demonstreaza ca intelligence-ul competitiv ca disciplina de business nu este deloc lux, nici capriciu, ci o optiune pentru cresterea competitivitatii si a performantelor unei companii.

The best surprise is no surprise!